Sunday, 12 March 2017

Assalamualaikum...

Dah lama x menulis (menaip) kat dalam ni.. So hari ni aku nak share satu tempat favorite  aku dan suami untuk minum2 petang. Atau selalu aku cakap tempat ngonyel-ngonyel . hehe...

Aku ni sekarang kalau hujung minggu je dah x reti nak duduk diam kat rumah. Ade je nak pergi situ la..sini la.. So tempat yang selalu menjadi kunjungan aku ialah Chendol Haji Ali (CHA Heritage). Cendol kat sini memang antara yang Thorrbaekkk! Macam-macam jenis cendol ade..best! cendol durian, cendol cempedak, cendol jagung, cendol pulut, cendol kacang, cendol mangga dan lain2.hahaha.

Paling aku suka cendol durian. walaupun bukan durian yang seulas-seulas tu, tapi durian cedok dia mmg besar dan puas hati. lepas tu durian dia rasa pahit-pahit sikit mmg awesome! Aliah pun suke minum cendol! haha.

So siapa yang rasa tercari-cari cendol yang best boleh try pergi Chendol Haji Ali, lokasinya kat Bakri. Boleh guna google map kalau tak tahu jalan. Kedainya kat bangunan baru.

siap tapau lagi! cendol cempedak





 

Simple Story of DayahTaslim Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang